5 Eylül 2012 Çarşamba

Düğün Fotoğrafında Harika Gözükmenin Yolları





Kıvrımlı bayanların harika gözükmesi için; daima gülerek veya tebessum ederek ve iyi zaman geçirerek kendilerinden hoşlanmaları önemlidir; bu onları güzelleştirecektir ve harikulade bir seydir.
Fotoğraf çektirirken, gelinler birçok basit teknikle endamlı ve harika gözükebilirler.Öne doğru eğilmek ve kafayı cok hafif kaldırmak vücudunuzun esnemesini sağlar.  Bu halde, eğer bir gelin size doğru büyük bir gülümseme veya tebessümle otruruyor ve öne doğru hafifce eğiliyorsa, gerdan oluşmayacaktir.


Gelinler omuzlarını öne doğru yuvarlama eğiliminde olduğundan; bu durum omuzlarin fotoğraflarda ön plana cikmasına yol açıyor. Bu durum vücudu olduğundan daha çok büyük ve orantısız gösteriyor. Ancak birazcık rahatlayarak ve omuzları geri ve asağı doğru çekerek omuzların fotoğraflarda ön planda olması azaltılabilir ve vücudunuzun orantılı gözükmesini sağlayabilirsiniz. Böylece gelin daha uzun gözükecek ve daha bir zarif görünüme sahip olacaklar.
Yardımcı dekorlar kullanın. Kollarınızın üzerine sarılı güzel bir tül kullanmak  geniş omuz ve kollarımızı örtecektir (coğumuz-biz buyuk bedenli tombul fıstıklar-sanki kollarımızı sevmiyormus gibiyiz!). Bu ayrıca sade bir çekicilikte  yaratabilir. Eğer karın bölgeniz konusunda hassas iseniz ve onu örtmeyi tercih edersiniz, çiçekler de karın bölgemizi örtmek için kullanabilecek bir araç olabilir.


Ayakta çekilen fotoğraflarda, önden direk foroğraf çektirmek yerine, hafifce iceriye doğru dönmek ve derinlik kazandıracak perspektivde fotoğraf çektirmek daha iyidir. Belinizin en ince bölümü ön planda olacak Çünkü bu pozisyon ince ve zarif bir dönüşün istenilen etkisini oluşturacaktır.Tabiki damatta bu işin içinde olmalıdır. Damadı bir avantaj olarak kullanın. Damadın iki kolunu gelinin beli etrafina koymasi cok güzel bir fotoğrafa sebep olabilir-tabiki yandan cekilmek sartiyla. Bu fotoğraf ömur boyu surecek bir sevgi karesine dönüşür ve güzel bir görüntü ortaya çıkartır.
Düğün günü öncesi gelinlerle test amaclı fotoğraflar çekeriz ve onları bu pozlar için hazırlarız. Ayrıca vucutlarını nasıl ve ne şekilde tutmalarını gerektiği konusunda çalısırız. Bu çalisma her defasında harika fotoğraflar çekmemizi garantiler.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder